Sunday, February 12, 2017

Tampereen ja maan eri kuntien kuntavaaleissa kohtalonhetket: Annammeko Tampereen muuttua Malmön ja muiden monirotuisten kansojen sekasotkuksi, missä alkuperäkansalla ei ole mitään muuta kuin maksajan ja orjan rooli?

Tampereen ja Suomenmaan  eri kuntien kuntavaaleissa kohtalonhetket: Annammeko Tampereen muuttua Malmön ja muiden monirotuisten kansojen sekasotkuksi, missä alkuperäkansalla ei ole mitään muuta kuin maksajan ja orjan rooli? 

http://kuntavaaliehdokas-Tampere.blogspot.fi  Seppo Lehto oma valitsijayhdistyslista. 

Yhdenvertaisuudesta ja tasa-arvosta kuntien ja yksityisten vuokrataloihin tai työpaikkoihin, yrittämiseen:

Tiedämme että "tasa-arvo / sama-arvo" se on valhetta, muualta tulleet rasisteja ei suomalainen/intiaani. Maahanmuutto kaventaa ekologista lokeroamme, sekä tuhoaa maatamme. Ylipopulaatiot eivät edistä hyvinvointiamme. Fasisteilta se apu tuli talvisodassakin kunnes Ruotsi esti Italian aseavun. - Työelämä sehän on vitsi, kun lyödään luu kurkuun "maksuhäiriömerkinnöillä", mikä estää yhdenvertaisen yritystoiminnan, seka palkkatyön, ulosoton kruunatessa kaiken?

Tukeasi kaivataan yhteisellä asialla vaaliuurnaan vaalikopissa Seppo Lehdon vaalinumero, kiitos.

Teemana: Kuntavaalit Tampere 2017: Valitse aidosti suomalainen isänmaan asialla oleva, älä suosi putinismia ja maamme muuttamista ählystaniksi tai rummunpaukuttajien bingobangoyhteisöksi.



--------------------------------------------
Ihmisoikeudet ja hakaristi kunniaan kansakunnallemme oikeus toimeentuloon ilman erilaisten loisten elättämistä demlajuristeista bingo bango tahoihin
http://ihmisoikeudet-ja-hakaristi.blogspot.fi/
-----------------------------

Saatesanat joilla voitte markkinoida Seppo Lehtoa:

http://ihmisoikeudet-ja-hakaristi.blogspot.fi/ Kuntavaaliehdokas Seppo Lehto Tampere, taatusti valkoinen suomalaisuuden ja etujemme puolustaja mokutusta ja islamisoittamistamme vastaan. Vaaliuurnilla tukenne. Blogeihin kommenttinne tervetulleita. Kiitos etukäteen.

----------------------

No comments:

Post a Comment