Saturday, March 20, 2021

Arvon Tampereen kuntavaaleissa äänestävä tamperelainen. Minun sähköposti Vapaussoturi@gmail.com jos ja kun on asiaa. Sähköpostiin vai vastata kun itselle sopii ja samoin koska tahansa voi kirjoittaa kun on asiaaArvon Tampereen kuntavaaleissa äänestävä tamperelainen. Minun sähköposti Vapaussoturi@gmail.com, jos ja kun on asiaa. 

Sähköpostiin vai vastata kun itselle sopii ja samoin koska tahansa voi kirjoittaa kun on asiaa
Näen kännystä, että on tullut viestiä, vastailen kun itsellä pöytätietokone kohdalla ja häiriötön tila.


Seppo Lehto tamperelainen historioitsija moniosaaja kuntavaaliehdokas eduskuntavaaliehdokas miten milloinkin sanomaa suomalaisuudesta suomalaisille yhteisellä asiallamme.

Yhteinen tavoitteemme Tampereenkin kuntavaaleissa, kuten eduskuntavaaleissakin on, että "suvakkihorojen helvetti" puhkea keskuuteemme oheisen kuvan mukaisesti: Vaihtoehto kommarien totalitarismivalheille Tampereen kuntavaaleissa 2021 Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 yhteislista 


Suomen ilmavoimien virallisesta käytöstään poistama yleisesikunta hakaristi kuntavaaliemme valontuoja ja onnenmerkkinä kuten viime sodissamme miehittäjä-Ryssää vastaan


----------------------
Intiassa ja suurimmassa osassa Aasiaa on hakaristi toki kaiken hyvän onnen sekä buddhalaisuudenkin valaistumisen merkki sekä puhdistusaineiden arvokkuuden mitta:


---------

Ihmisoikeudet, hakaristi ja Seppo Lehto Svastika ihmisoikeuksiemme puolustaja. Kuntavaaleissa Tampereella 2021 kuntavaaliehdokas: Suomi suomalaisille ei toiseuden rahoittamista = Ei pakolaisille yhteisiä varojamme, eikä kansakuntamme velkaannuttamista. 

Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 yhteislista kuntavaalit Tampere. Tervetuloa ehdokkaaksi yhteislistalle.
Yhteys vapaussoturi@gmail.com

--
Taustana yleisemminkin: Mielipidevanki Seppo Lehdon vapautuminen 6.9.2011 huomioitu eri puolilla nettikeskusteluissa. Onnea vapautuneelle demla ry:n sovjet-taustaisten rottien kynsistä vapautuneelle vapaussoturille. Kiitän tukijoukkoja vielä näin n. 10 v viiveellä ;).
----

No comments:

Post a Comment